Skip to main content
2021 Bonneville T120)

BONNEVILLE T120

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ

 

 

Είτε θες να προσθέσεις χαρούμενες στιγμές στη βαρετή καθημερινή μετακίνηση είτε να δραπετεύσεις για να εξερευνήσεις νέους δρόμους, το διαχρονικά εμβληματικό μείγμα απόδοσης γεμάτης ροπή και σύγχρονης οδικής συμπεριφοράς της Bonneville T120 θα σε πάει πιο μακριά από τον προορισμό σου. Με άπειρους τρόπους να τροποποιήσεις την T120 σου με γνήσια αξεσουάρ Triumph, μπορείς να έχεις τη Bonneville με τον δικό σου τρόπο.

Θρυλικό σχεδιαστικό DNA, κορυφαίο, πολυτελές φινίρισμα και λεπτομέρειες, και πραγματικά σύγχρονες δυνατότητες. Η τελευταία γενιά Bonneville T120 έχει εξελιχθεί για γνήσια οδηγική απόλαυση.

 

 

2021 Bonneville T120

1. ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BONNEVILLE 1200Κ.ΕΚ. ΥΨΗΛΗΣ ΡΟΠΗΣ

Ο δικύλινδρος κινητήρας Bonneville T120 με την καλύτερη απόκριση μέχρι σήμερα. Η μείωση βάρους σε διάφορα σημεία του κινητήρα δίνει στη Bonneville του 2021 γρηγορότερο άρπαγμα στο γκάζι και πολύ πιο αιχμηρή αίσθηση.

Με μια δυνατή, γεμάτη ροπή απόδοση που ξεκινά χαμηλά στην κλίμακα των στροφών και σκαρφαλώνει ομαλά στην υψηλή ροπή των 105Nm στις μόλις 3.500σαλ, και με μέγιστη ιπποδύναμη 80PS στις 6.550σαλ, η πολυχρηστική T120 νιώθει το ίδιο άνετα με 'τεμπέλικη' ροπάτη οδήγηση ή με ενθουσιώδη σβέλτη οδήγηση στο στροφιλίκι.

Η τελευταία  εξέλιξη του κινητήρα της T120 ενσωματώνει χαρακτηριστικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως γκάζι ride-by-wire που δίνει την τέλεια επικοινωνία μεταξύ του δεξιού χεριού του αναβάτη και του κινητήρα, για μια ομαλή, απροβλημάτιστη απόδοση σε κάθε ταχύτητα, και σε οποιαδήποτε σχέση κιβωτίου.

Ο κινητήρας της Bonneville των 1200κ.εκ. δεν είναι μόνο ελαφρύτερος και με καλύτερη απόκριση, αλλά ξεπερνάει και τις τελευταίες προδιαγραφές Euro5 - καθώς και τις προσδοκίες όποιου την οδηγεί.

 

2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η χαρακτηριστικά ουδέτερη, εύκολη οδική συμπεριφορά της Triumph που εμπνέει τον αναβάτη μόλις έγινε καλύτερη. Με σημαντική συνολική εξοικονόμηση βάρους στον κινητήρα μαζύ με ελαφρύτερους τροχούς, πρόκειται για την T120 με την καλύτερη οδική συμπεριφορά από ποτέ.

Η μειωμένη αδράνεια από τους ελαφρύτερους, κλασικούς 32-άκτινους αλουμινένιους τροχούς καθιστά την Bonneville T120 του 2021 πιο εύελικτη στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και δίνει εμφανή αύξηση στην επιτάχυνση.

Το κράτημα στον δρόμο είναι διασφαλισμένο με το πιρούνι φυσιγγίων, διαμέτρου 41χιλ, με διαδρομή 120χιλ. Τα διπλά αμορτισέρ πίσω διαθέτουν ρυθμιζόμενη προφόρτιση για να βρεις την τέλεια ρύθμιση για σόλο οδήγηση, με συναναβάτη και με αποσκυές. Όμορφα ταιριαγμένες, οι αναρτήσεις εμπρός και πίσω δίνουν στην Triumph χαρακτηριστική συμπεριφορά με ευελιξία, σταθερότητα, άνεση και έλεγχο.

Οι διπίστονες πλευστές δαγκάνες Brembo με διπλούς δίσκους 310χιλ προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση και σίγουρο φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες, μαζί με την επιπρόσθετη ασφάλεια του ABS τελευταίας γενιάς. Τα ελαστικά Michelin Road Classic, εξελιγμένα ειδικά για την T120, διαθέτουν κλασική χάραξη με σύγχρονο επίπεδο απόδοσης, και προσφέρουν αξεπέραστη αίσθηση και σίγουρη πρόσφυση παντός καιρού.

3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Μεγάλη πληθώρα πρόσθετων σύγχρονων τεχνολογικών στοιχείων έχει ενσωματωθεί στις T120 και T120 Black, συμπεριλαμβανομένου cruise control με εύκολη λειτουργία ενός κουμπιού που αυξάνει την άνεση και μειώνει την κόπωση στα μακρινά ταξίδια.

Τα προγράμματα οδήγησης έχουν επίσης βελτιωθεί, με τα προγράμματα Δρόμου και Βροχής να ρυθμίζουν τώρα τη χαρτογράφηση κινητήρα και τις ρυθμίσεις του ελέγχου πρόσφυσης, για ιδανική απόκριση γκαζιού σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Όπως και με το cruise control, το κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης είναι έξυπνα τοποθετημένο στους αριστερούς διακόπτες για εύκολη λειτουργία και λιτή εμφάνιση στο τιμόνι της Bonneville.

Η στάνταρ τοποθετημένη τεχνολογία περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς ABS και απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης για βελτιωμένο έλεγχο και ασφάλεια. Με το καθαρό, κλασικό στυλ πάντα στο εμπρός μέρος του μυαλού των σχεδιαστών της Triumph, αυτά τα τεχνολογικά βοηθήματα είναι διακριτικά, άμεσα στη λειτουργία και δεν εμποδίζουν την οδήγηση.

2021 Bonneville T120

4. ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ένα υψηλό επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού και προδιαγραφών φέρνει πρακτικότητα για πραγματικές συνθήκες στην πιο διάσημη σύγχρονη κλασική της Triumph.

Το άνετο χαμηλό ύψος σέλας των 790χιλ και η χαλαρή θέση οδήγησης κάνουν την ολοήμερη οδήγηση εύκολη υπόθεση, ενώ η καθημερινή μετακίνηση γίνεται πιο ευχάριστη με τον υποβοηθούμενο συμπλέκτη με την ελαφριά λειτουργία, χωρίς συμβιβασμό στην αίσθηση. Ένα immobiliser κινητήρα είναι ενσωματωμένο στο κλειδί για πρόσθετη ασφάλεια.

Μια βολικά τοποθετημένη θύρα φόρτισης USB είναι τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, έτσι ώστε όταν πέσει η μπαταρία του κινητού σου ή χρησιμοποιήσεις συσκευή πλοήγησης για το επόμενο μεγάλο σου ταξίδι, μπορείς να τα συνδέσεις.

Περαιτέρω πρακτικότητες όπως το κεντρικό σταντ για ευκολία συντήρησης, τα θερμαινόμενα γκριπ για τις κρύες μέρες και η χειρολαβή συναναβάτη για αυξημένη άνεση και ασφάλεια, είναι όλα διαθέσιμα ως αξεσουάρ και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν κατά την αγορά της μοτοσυκλέτας.

5. ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δέσμευση για πολυτελές φινίρισμα είναι εμφανείς τόσο στην Τ120 όσο και στην T120 Black.

Και τα δυο μοντέλα T120 είναι ενισχυμένα με σύγχρονα μέρη τέλεια κατασκευασμένα για την υπέρτατη σύγχρονη κλλασική. Η πρόσοψη οργάνων με σήμανση Bonneville διαθέτει ένα μείγμα  αναλογικών και ψηφιακών λεπτομερειών. Ένα βασικό σχεδιαστικό στοιχείο της Bonneville, το ρεζερβουάρ των 14.5 λίτρων, τώρα λαμβάνει 3-γραμμα κλασικά μεταλλικά χρωμιωμένα λογότυπα και χειροποίητα βαμμένη διαχωριστική γραμμή, για πολυτελές φινίρισμα που είναι μοναδικό και αναμφισβήτητα Triumph.

 

Η βαθιά λαμπερή βαφή και οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες της T120 συνοδεύονται από όμορφα βουρτσισμένα καπάκια κινητήρα αλουμινίου. Η T120 επωφελείται από αντίστοιχα ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας φινιρίσματα, αλλά με πιο άγριο χαρακτήρα. Το ξεκίνημα γίνεται από την ξεχωριστή σκούρα καφέ σέλα, ενώ ο μαύρος κινητήρας και οι εξατμίσεις ταιριάζουν με τα μαύρα στεφάνια και το στεφάνι προβολέα. Σκούρες και ιδιαίτερες, οι σκοτεινές σοφιστικέ χρωματικές επιλογές δίνουν στην Black μια εντελώς διαφορετική παρουσία.

Οι όμορφα κατασκευασμένες και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ψύκτρες στην κυλινδροκεφαλή και υψηλής ποιότητας βουρτσισμένη εξάτμιση διπλού περιβλήματος, η οποία κρύβει τον πρωτοποριακό καταλύτη κάτω από τη μοτοσυκλέτα, διατηρώντας τις όμορφες χυτές γραμμές.

 

 

BONNEVILLE T120

Η Triumph Bonneville του 2021 ομορφα εξελιγμενη, με μεταμορφωμενεσ δυντοτητεσ.

Τιμή Από 14.290,00 €

2021 Bonneville T120