Skip to main content

TOBC TRIUMPH WINS 80TH DAYTONA 200

daytona-200-win-2022
Αγλωνες Triumph Motorcycles 14th Μαρ 2022

- Triumph Street Triple RS wins Daytona 200 on first attempt
- Brandon Paasch defends title to win second consecutive Daytona 200
- Triumph Street Triple RS sets fastest lap
- Danny Eslick has most overtakes of the race


The TOBC – Triumph racing team, supported by FreedomRoad Financing, powers Brandon Paasch to win the 80th Daytona 200.

Coming off its first season of competition in the 2021 British Supersport Championship, the Triumph Street Triple RS wins its American debut at the World Center of Racing. The winning motorcycle was ridden by defending champion Brandon Paasch, who used his experience gained in the 2021 season with the Triumph Street Triple RS and his past success at the 200 to make the most of the 765 triple’s power around Daytona’s banking.




Ricky
Carmichael:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συμμετέχω στην οικογένεια Triumph και ακόμη πιο ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη νέα τους προσπάθεια στην κατηγορία προϊόντων εκτός δρόμου.

 

Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτήν την ιστορική μάρκα και νιώθω τιμή και ταπεινοφροσύνη που είμαι μέρος της εξέλιξης και της παρουσίασης των εκτός δρόμου μοτοσυκλετών τους. Το να χτίζω κάτι από το μηδέν είναι κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αφοσίωση και το πάθος της Triumph να αναπτύξει ένα κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία. Όλοι με τους οποίους συμμετείχα σε αυτό το έργο από τους μηχανικούς, τις ομάδες σχεδιασμού, το τμήμα Ε & Α, κ.λπ., έχουν δείξει εξαιρετικό πάθος για αυτό που κάνουν και αυτή είναι μια συνταγή επιτυχίας και κάτι που αγαπώ να συμμετέχω.

 

Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και αυτό είναι το καλύτερο.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη μάρκα Triumph, γνωρίζετε ήδη ότι η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, και τα μοντέλα εκτός δρόμου θα ακολουθήσουν σύμφωνα με το παρελθόν!

 

Δεν είναι μόνο αυτές οι συναρπαστικές στιγμές για μένα, αλλά είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη βιομηχανία εκτός δρόμου να προσθέσει μια άλλη μάρκα στο μείγμα και στις ευκαιρίες που υπάρχουν στο μέλλον για όλους τους καταναλωτές εκτός δρόμου. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όταν αυτά τα μοντέλα βρεθούν στις εκθέσεις των ντίλερ».

daytona win 2022


Ιβάν Θερβάντες:

«Μου άρεσαν πολύ οι μοτοσικλέτες της Triumph από όταν ήμουν μικρό παιδί, να τις βλέπω σε ταινίες και στην τηλεόραση. Επομένως, το να δουλεύω με την Triumph από την αρχή αυτού του πρότζεκτ, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα, όχι μόνο επειδή συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσικλετών στον κόσμο, αλλά και ως το να είμαι μέρος του να χτιστεί κάτι από το μηδέν. Αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για οποιονδήποτε αγωνιζόμενο!

 

Όπως και εγώ, όλοι με τους οποίους συνεργάζομαι στην Triumph είναι επικεντρωμένοι να κάνουν τις μοτοσικλέτες όσο καλύτερες μπορούν. Ανυπομονώ να δω τις μοτοσυκλέτες να ανταγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ανυπομονώ επίσης όταν μπορώ να βρεθώ σε έναν ντίλερ της Triumph και να ξέρω ότι συμμετείχα σε αυτό το πολύ ξεχωριστό έργο πρότζεκτ».

Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα